Activitats i entorn

 

A la costa Nord de Barcelona trobem El Maresme, una zona privilegiada, per la seva proximitat a Barcelona, pel seu clima, per estar entre el mar i la muntanya, per les seves platges, per la seva gastronomia, per la seva gent .....

Barcelona

 

Capital de Catalunya, al nord-oest de la costa mediterrània. És sens dubte la ciutat més cosmopolita i econòmicament més activa de la península ibèrica. Ciutat moderna i dinàmica, que segueix les últimes tendències internacionals i manté el caràcter d'una urbs mil·lenària. Barcelona ha estat un importantíssim centre del Modernisme, que han donat a la ciutat un caràcter únic.

Platges

 

El Maresme té un litoral amb 48 km de costa i 37 de platges.

Les platges del Maresme es troben entre Barcelona i la Costa Brava. Aquestes platges són conegudes per les seves aigües tranquil·les, i el seu ambient familiar.

Gran part d'aquestes platges durant la temporada estival, disposen de socorristes, dutxes, xiringuitos ...

Muntanya

 

El Maresme és un territori emmarcat entre muntanyes, amb destacats parcs naturals –com els de Serralada de Marina i el del Montnegre– i el litoral, que converteixen aquest territori en un paratge natural ric en fauna i flora i amb nuclis de població en els quals la qualitat de vida és d’alt nivell.

 

Oci i entreteniment

 

A Vilassar de dalt tenim un fantàstic parc aquàtic amb piscines, supertobogan, ràpids, piscina d'ones, restaurant, sala de concerts, zona de picknic, tot per passar-ho d'allò més be.

 

Molta més informació clicant aquí:

 

Consorci de Promoció Turística
Costa del Maresme