top of page

Activitats i entorn

 

A la costa Nord de Barcelona trobem El Maresme, una zona privilegiada, per la seva proximitat a Barcelona, pel seu clima, per estar entre el mar i la muntanya, per les seves platges, per la seva gastronomia, per la seva gent .....

Barcelona

 

Capital de Catalunya, al nord-oest de la costa mediterrània. És sens dubte la ciutat més cosmopolita i econòmicament més activa de la península ibèrica. Ciutat moderna i dinàmica, que segueix les últimes tendències internacionals i manté el caràcter d'una urbs mil·lenària. Barcelona ha estat un importantíssim centre del Modernisme, que han donat a la ciutat un caràcter únic.

_MG_2433.jpg

Platges

 

El Maresme té un litoral amb 48 km de costa i 37 de platges.

Les platges del Maresme es troben entre Barcelona i la Costa Brava. Aquestes platges són conegudes per les seves aigües tranquil·les, i el seu ambient familiar.

Gran part d'aquestes platges durant la temporada estival, disposen de socorristes, dutxes, xiringuitos ...

cabrera_de_mar_burriac-064.jpg

Muntanya

 

El Maresme és un territori emmarcat entre muntanyes, amb destacats parcs naturals –com els de Serralada de Marina i el del Montnegre– i el litoral, que converteixen aquest territori en un paratge natural ric en fauna i flora i amb nuclis de població en els quals la qualitat de vida és d’alt nivell.

 

Oci i entreteniment

 

A Vilassar de dalt tenim un fantàstic parc aquàtic amb piscines, supertobogan, ràpids, piscina d'ones, restaurant, sala de concerts, zona de picknic, tot per passar-ho d'allò més be.

 

parque1.jpg

Molta més informació clicant aquí:

 

Consorci de Promoció Turística
Costa del Maresme

 

bottom of page