Termes d'us i política de privacitat
 

En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDCP), CMV, S.C.P. informa als usuaris que la comunicació al portal a través de qualsevol mitjà establert amb aquesta finalitat, ara o en el futur, de les seves dades de caràcter personal comporta el consentiment inequívoc de l’usuari, registrat o no, que CMV, S.C.P. tracti les dades personals i les incorpori al fitxer de dades de caràcter personal inscrit a l'Agencia Española de Protección de datos amb el codi de registre núm. 2143242235. Aquesta base de dades té la finalitat d’agilitzar la gestió, administració, estudi, revisió, acceptació i/o rebuig de les sol·licituds dels productes o serveis a través del portal; d’adequar i personalitzar els productes o serveis a les preferències dels usuaris; d’enviar notificacions d’actualització del portal; d’enviar a través de qualsevol canal, fins i tot per mitjans electrònics, informació relativa al portal de CMV, S.C.P. i als productes i serveis que s’hi ofereixen. CMV, S.C.P. informa que l’usuari no està obligat, en cap moment, a respondre els formularis que rebi.

 

El volem informar de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, per correu postal al carrer de les Mimoses, 6 - 08348 de Cabrils, o be, enviant un correu electrònic amb la còpia del seu document nacional d'identitat a info@costamaresmevacances.com.

 

CMV, S.C.P. informa els seus usuaris que l’acceptació d’aquestes condicions d’ús i política de privacitat comporta l’autorització expressa per a utilitzar les galetes (cookies) de l’usuari. L’ús de les galetes es fa amb la finalitat de facilitar la navegació i oferir serveis de manera àgil i personalitzada, així com per la seva seguretat.

 

Una galeta és un fitxer que es descarrega a l’ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera en que es fa servir l’equip, poden emprar-se per a reconèixer l’usuari. Si l’usuari no vol que s’instal·lin galetes al disc dur ha de configurar el programa de navegació per internet per a evitar-ne la recepció o rebre un avís a la pantalla de recepció de galetes. Totes les galetes es poden esborrar del navegador en qualsevol moment.

 

Pots acceptar o rebutjar les galetes modificant la configuració del navegador, tot i que rebutjar-les pot impedir que els mecanismes de seguretat funcionin correctament per a determinats serveis que requereixen una major seguretat, així com alguns dels serveis prestats a través de la nostra pàgina web. Tot seguit et donem les instruccions per a activar les galetes i per a eliminar-les:

 

Windows Internet Explorer , Firefox , Google Chrome, Safari

Carrer Mimoses, 6

08348 Cabrils  (Barcelona)

CMV
SOFIA MASSANÉS ROTGER
NIF 46333421J
info@costamaresmevacances.com

+34 627 946 900    

+34 937 509 500

AVÍS LEGAL

© 2014 by Costa Maresme Vacances